Uusia ruotsin valmentavan kurssin toteutuksia keväälle

Suuren kysynnän vuoksi TAMKissa järjestetään vielä tänä keväänä kolme uutta ruotsin valmentavan kurssin toteutusta. Toteutukset opettaa Katja Ruokonen (katja.ruokonen(at)tamk.fi). Alla tarkemmat tiedot toteutuksista:

VRUOTVAL-8-2008 Valmentavat opinnot, ruotsi (ensisijaisesti sairaanhoidon opiskelijoille). Opetus perjantaisin klo 14:15-15:45 (24.2. alkaen) Kuntokatu 4, luokka P2-02.

VRUOTVAL-8-2010 Valmentavat opinnot, ruotsi (ensisijaisesti sosiaalialan ja musiikin opiskelijoille). Opetus maanantaisin klo 8:30-10:00 (12.3. alkaen) Pyynikintie 2.

VRUOTVAL-8-2009 Valmentavat opinnot, ruotsi (ensisijaisesti bioanalytiikan, radiografian ja fysioterapian opiskelijoille – HUOM! Myös Seinäjoen opiskelijat). Virtuaalikurssi huhti-toukokuussa, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen opintojaksoille normaalisti WinhaWillen kautta. HUOM! Älä ilmoittaudu näille opintojaksoille jos olet aloittanut opintosi tammikuussa 2012 – jonossa on paljon vanhempia opiskelijoita ja heillä on etusija. Tammikuussa aloittaneille järjestetään valmentavat opinnot myöhemmin.

This entry was posted in TAMK and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *