Opiskelijakunta Tamkon kielikylpypalvelu järjestetään myös tänä syksynä

Kielikylpytoiminta perustuu vertaisoppimiseen. Jokainen opettaa omaa äidinkieltään ja saa mahdollisuuden oppia muilta jotain vierasta kieltä. Varsinaisia opettajia ei ole, ja oppiminen tapahtuu lähinnä keskustelemalla, tai miten ryhmä vain tahtookaan. Opintopisteitä opiskelusta ei saa, mutta kieltä oppii kyllä.

Kieliryhmät kerätään niiden kielien ympärille, joista on sekä halukkaita opiskelijoita että kieltä äidinkielenään puhuvia. Jokainen voi valita yhden kielen jota opettaa ja yhden jota opiskelee (sekä varakielen). Kielikylpyyn voi lähteä opiskelemaan jos osaa jo valmiiksi kieltä – nollasta lähtevä opetus onnistuu esimerkiksi TAMKin kursseilla.

Viime keväänä suosituimmat ryhmät oliva saksa, ranska, espanja ja suomi, joten ne järjestyvät luultavasti nytkin. Viimeksi jäi puutetta japanin ja ruotsin opettajista, joten jos toinen on äidinkielesi, tule ihmeessä mukaan!

Liity täyttämällä lomake Tamkon verkkosivuilla. Sinuun otetaan yhteyttä syyskuun aikana.

Kuva: Kristian Staack

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *