Kansainvälinen viikko kieltenopettajille

TAMK ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) järjestävät kansainvälisen viikon kieltenopettajille 15.-19.4.2013 Tampereella ja Jyväskylässä. Viikon pääteema on innovatiiviset menetelmät kieltenopetuksessa ja -oppimisessa, ja alateemoina mm. ammattiaineen integrointi kieltenopetukseen, kulttuuritietoisuuden edistäminen kieltenopetuksessa ja viestintämenetelmien kehittäminen. Viikko on tähdätty korkeakoulujen kieltenopettajille, ja ohjelma koostuu vuorovaikutteisista työpajoista jotka keskittyvät innovatiivisiin ja luoviin case-esimerkkeihin, huippuasiantuntijoiden luennoista, todellisista opetustilanteista, vierailuista eri yrityksiin ja opiskelijoiden järjestämästä erityisohjelmasta. Verkostoitumisen ja kansainvälisten kollegoiden tapaamisen lisäksi viikon tarkoituksena on sekä jakaa hyviä käytäntöjä että yhdessä tuottaa uusia, luovia ideoita opetukseen, ja toivon mukaan käynnistää uusia yhteistyöhankkeita.

Lisätietoa viikosta löytyy TAMKin sivuilta ja englanninkielisestä mainoksesta. Jos olisit kiinnostunut vetämään työpajan tai osallistumaan viikolle muulla tavoin, ota yhteyttä.

Henri Annala
Kv-koordinaattori, Kielikeskus
henri.annala(at)tamk.fi
050 311 9698

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *