Each One Teach One alkaa keväällä!

Haluaisitko tutustua eri maista tulleisiin opiskelijoihin, tavata heidän kanssaan vapaamuotoisesti, oppia heidän kieltään ja kulttuuriaan ja/tai opettaa heille omaasi, ja saada siitä opintopisteitä? Jos kiinnostuit, Each One Teach One on juuri sinua varten.

TAMKOn pitkään pyörittämä Kielikylpy-toiminta kulkee ensi keväästä alkaen nimellä Each One Teach One, ja koska järjestäjinä toimii TAMKin Kielikeskus yhdessä TAMKOn kanssa, saa kurssin hyväksytystä suorituksesta myös 2 opintopistettä.

Lue lisää kurssin kuvauksesta, ja jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 24.1.2014 mennessä.

Lisätietoja:
henri.annala(a)tamk.fi
international(a)tamko.fi

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *