Each One Teach One alkaa jälleen

intratiedote EOTOHaluaisitko tutustua eri maista tulleisiin opiskelijoihin, tavata heidän kanssaan vapaamuotoisesti, oppia heidän kieltään ja kulttuuriaan ja/tai opettaa heille omaasi, ja saada siitä opintopisteitä? Jos kiinnostuit, Each One Teach One on juuri sinua varten.

Lue lisää kurssin kuvauksesta ja käy tutustumassa kurssin käyneiden blogipäiväkirjoihin, ja jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 30.8.2015 mennessä. Kurssille hyväksytyille ilmoitetaan hyväksymisestä sähköpostitse viimeistään 1.9.2015, ja heille järjestetään yhteinen infotilaisuus 3.9.2015 klo 15:00 R1-01 auditoriossa (Kuntokatu 4).

Lisätietoa
henri.annala@tamk.fi
taru.owston@tamk.fi
international@tamko.fi

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *