Kaksi erilaista opintojaksoa: Each One Teach One & School Visits for Foreign Students

EACH ONE TEACH ONE

intratiedote EOTOHaluaisitko tutustua eri maista tulleisiin opiskelijoihin, tavata heidän kanssaan vapaamuotoisesti, oppia heidän kieltään ja kulttuuriaan ja/tai opettaa heille omaasi, ja saada siitä opintopisteitä? Jos kiinnostuit, Each One Teach One on juuri sinua varten.

Lue lisää kurssin kuvauksesta (http://opinto-opas-ops.tamk.fi/index.php/en/realization/NV00CD10-3009) ja käy tutustumassa kurssin käyneiden blogipäiväkirjoihin (http://eoto.blogs.tamk.fi), ja jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake (https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/20424/lomake.html) 24.1.2016 mennessä. Kurssille hyväksytyille ilmoitetaan hyväksymisestä sähköpostitse viimeistään 26.1.2016, ja heille järjestetään yhteinen infotilaisuus 27.1.2016 klo 14:00 R1-01 auditoriossa (Kuntokatu 4).

Lisätietoa

henri.annala@tamk.fi

taru.owston@tamk.fi

international@tamko.fi


 

SCHOOL VISITS FOR FOREIGN STUDENTS

Huomio kaikki kansainväliset opiskelijat! Haluatko vierailla paikallisissa kouluissa ja saada siitä opintopisteen? School Visits -kurssi on tarkoitettu kaikille TAMKin vaihto-opiskelijoille ja ulkomaisille tutkinto-opiskelijoille, ja se koostuu kolmesta vierailusta paikallisiin peruskouluihin tai toisen asteen oppilaitoksiin ja opetukseen osallistumisesta esimerkiksi kertomalla omasta maastaan ja kulttuuristaan, auttamalla kielten tunneilla, näyttämällä miten laitetaan oman maan perinneruokaa jne. Opiskelijat saavat kurssista 1 opintopisteen. Lisätietoa löytyy kurssin kuvauksesta (http://opinto-opas-ops.tamk.fi/index.php/en/realization/NN00CM99-3006).

Jos haluaisit liittyä tälle ainutlaatuiselle kurssille, täytä rekisteröintilomake (https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/20426/lomake.html) korostaen eri taitojasi 24.1 mennessä, ja odota että koulut ottavat sinuun yhteyttä. Vierailujen aikataulut sovitaan aina erikseen.

Lisätietoa

henri.annala@tamk.fi

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *