Kouluvierailut ulkomaisille opiskelijoille

Huomio kaikki kansainväliset opiskelijat! Haluatko vierailla paikallisissa kouluissa ja saada siitä opintopisteen? School Visits -kurssi on tarkoitettu kaikille TAMKin vaihto-opiskelijoille ja ulkomaisille tutkinto-opiskelijoille, ja se koostuu kolmesta vierailusta paikallisiin peruskouluihin tai toisen asteen oppilaitoksiin ja opetukseen osallistumisesta esimerkiksi kertomalla omasta maastaan ja kulttuuristaan, auttamalla kielten tunneilla, näyttämällä miten laitetaan oman maan perinneruokaa jne. Opiskelijat saavat kurssista 1 opintopisteen. Lisätietoa löytyy kurssin kuvauksesta (http://opinto-opas-ops.tamk.fi/index.php/en/realization/NN00CM99-3007).

Jos haluaisit liittyä tälle ainutlaatuiselle kurssille, täytä rekisteröintilomake (https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/21572/lomake.html) korostaen eri taitojasi 4.9 mennessä, ja odota että koulut ottavat sinuun yhteyttä. Vierailujen aikataulut sovitaan aina erikseen.

Lisätietoa:

Henri Annala, henri.annala(at)tamk.fi

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *