Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston kielikurssit TAMKin opiskelijoille

Muistathan, että TAMKin tutkinto-opiskelijat voivat suorittaa kielikursseja myös Tampereen yliopistossa sekä Tampereen teknillisessä yliopistossa.

TaY:lla kolmannen periodin kurssien ilmoittautuminen alkaa joulukuussa. TaY:n kielikeskuksen kursseille haetaan Tampere3-ristiinopiskelupalvelun kautta. Lisätietoa ristiinopiskelusta TaY:ssa löytyy Opiskelun oppaasta. Lisäksi opiskelijoiden tulee ilmoittautua kielikeskuksen kursseille NettiOpsussa. Ilmoittautuminen TaY:n kielikeskuksen 3. periodissa alkaville kursseille alkaa 13.12.2017 ja päättyy 3.1.2018. Tieto kurssi- tai jonopaikasta on nähtävissä NettiOpsussa viimeistään 5.1.2018. Tampere3-opiskelijoita voidaan valita ryhmiin, jos niissä on tilaa. Opetustarjonta ja muita ohjeita löytyy kielikeskuksen opetusohjelmasta.

Vaihto-opiskelijat hakevat kursseille Unipoli-tarjottimen kautta.

This entry was posted in TAMK and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *